Snel Contact
+31 650 828 994

Web Hosting

Professionele webhosting van uw website

Steeds meer mensen kiezen voor een goedkope webhosting om de kosten te besparen.
Om webhosting pakketten voordelig aan te kunnen bieden, worden er door de webhosting bedrijven servers met weinig capaciteit aangeboden waar ook meerdere websites op de server worden gehost. Echter waar mensen niet bij stilstaan is dat deze beslissing grote gevolgen heeft voor de snelheid en toegankelijkheid van uw website.
Bij Moravia Media gebruiken wij apparatuur van Top kwaliteit en wij hosten alleen de websites van onze klanten. Onze servers worden 24 uur per dag onderhouden, beveiligd en bewaakt door een team van specialisten. Wij garanderen een uptime van 99.99%.
Wij bieden verschillende webhosting pakketten en alleen aan onze klanten. Onze prijzen worden op maat bepaald voor elk website. Om een scherp prijs aan te bieden, worden alle wensen van onze klanten besproken en geëvalueerd.

De Prijzen op onze Homepage zijn alleen ter indicatie. Wij hebben verschillende op maat pakketten. U zult zien dat u meer krijgt voor uw geld.

Verder bieden wij de service aan om uw website te onderhouden of om te updaten. Met deze service kunt zich meer op uw onderneming focussen en uw website aan ons overlaten. Wij doen dit op uur basis. Onze uurtarief is € 99,- inclusief btw, maar dit wordt aanzienlijk goedkoper, wanneer u deze van tevoren inkoopt.

Onze Hosting pakketten bestaan uit simpel hosting tot hosting met aantal ingekochte uren om uw website te laten onderhouden door onze specialisten. Wij kunnen ook wijzigingen voor u doorvoeren op uw website.
U kunt ervoor kiezen om eens in de zoveel tijd een uur of 2 af te kopen om wijzigingen door te laten voeren of extra functionaliteit aan te vragen.
Wij kunnen de uren ook standaard verwerken in uw hosting pakket, als u bijvoorbeeld zeker weet dat er maandelijks 3 uur aan updates en wijzigingen doorgevoerd moet worden. Door de uren van tevoren in te kopen, kunt u per uur tot wel 75% korting krijgen. Wij brengen nooit uren in rekening die niet besproken zijn. U wordt altijd van te voren op de hoogte gebracht en om uw toestemming gevraagd. Werkzaamheden die niet besproken uitgevoerd zijn, worden niet in rekening gebracht. Hierdoor komt u nooit voor verrassingen te staan.
De hosting pakketten kunnen we bespreken bij onze vrijblijvende evaluatie gesprek tijdens de bespreking van uw wensen voor uw website.

U wilt toch ook meer uit uw Hosting halen?

MoraviaMedia aanmeld formulier


Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur excepteur sint occaecat cupidatat non

MoraviaMediaAanmeld formulier