Snel Contact
+31 650 828 994

Web Design

Professionele webdesign van uw website

Uw website is representatief voor uw bedrijf en is onmisbaar voor elke succesvolle onderneming.
Met onze ervaring, kennis en onze 5 stappen formule creëren wij telkens weer een professionele, creatieve en toegankelijke website voor u op het Internet.

Onze 5 Stappen Formule:
– Vrijblijvend gesprek om al uw wensen vast te leggen en om te adviseren waar nodig is
– U krijgt een keuze uit een thema uit onze thema database van meer dan 500 unieke thema’s
– Uw site wordt gecreëerd, geconfigureerd en getest
– Uw website wordt gepresenteerd en gedemonstreerd
– Uw website wordt gelanceerd
Met onze succesvolle 5 Stappen Formule kunt u al een website hebben binnen 1 dag.

Wij werken met de volgende 2 platformen: WordPress en Magento

WordPress is een laagdrempelig platform. Dat houd in dat u zonder kennis of enig ervaring van webdesign uw website kan onderhouden en wijzigingen kan doorvoeren. Met WordPress kunnen wij alles creëren. Van een zeer simpel Visitepagina tot een informatie systeem of zelfs een kleine webwinkel. Omdat de meeste coderingen al gedaan is door professionals, hoeven wij uw website in meeste gevallen alleen maar te configureren en u heeft een zeer professionele website.

Een paar voorbeelden van website mogelijkheden:
– Een Marktplaats website
– Een Foto, Video of Niche Blog
– Een Content Management Systeem
– Een Website voor een Hotel, met online reservering en betalings-mogelijkheden
– Een Website voor online games
– Een Rating site voor films, muziek of winkels
– Wat u kan inbeelden of kan bedenken, is mogelijk met WordPress
Vraag naar onze gratis advies.

Magento is een zeer uitgebreid en zeer zware platform. Deze is wel moeilijk onder de knie te krijgen, maar Magento is zeer essentieel voor Webwinkels met meer dan 200 producten. Daarom adviseren wij voor kleine webwinkels altijd WordPress. De terugkerende maandelijkse kosten zijn vrij laag bij WordPress en zeer hoog bij Magento. Een webwinkel met WordPress kunt u al beginnen met een zeer kleine investering.
Magento wordt gebruikt door webwinkels zoals: Wehkamp, Bol.com, H&M en door heel veel andere grote webwinkels.

Als u meer informatie over onze diensten wenst? Dan kunt u altijd contact met ons opnemen.

Bij Moravia Media zijn wij zeer betrokken met uw website.
De drie woorden van 2012 die onmisbaar in uw website verwerkt moeten worden zijn: Dynamiek, Functionaliteit en Interactie

Dynamiek: Meeste websites die door anderen worden aangeboden, zijn meestal Statisch. Dat houd in dat de website hetzelfde blijft en niet veel functionaliteit heeft. Alle websites bij Moravia Media worden op verzoek Dynamisch gemaakt.

Functionaliteit: Natuurlijk wilt u een mooie website en dat is meestal de enige wat u krijgt bij andere designers. Er is meer achter een website dan alleen de voorkant (front-end). Elke website heeft ook een achterkant (back-end) die zeer functioneel moet zijn. U wilt immers, makkelijk toegang hebben om met een paar klikken uw website te veranderen, een kortings-actie starten of een email sturen naar al uw klanten in uw klanten database.

Interactie: Dit is het allerbelangrijkste onderdeel van een succesvolle onderneming. Wij vinden dat interactie met uw klanten heel belangrijk is. Om uw winst te optimaliseren en te maximaliseren, moet u met uw bestaande en nieuwe klanten betrokken zijn. Deze betrokkenheid noemen wij interactie.
Een bestaande klant is even belangrijk als een potentiële klant. Dit wordt door meeste ondernemers vergeten of verwaarloosd.

Een klein voorbeeld:
Van de 10 nieuwe potentiële klanten krijgt u meestal 1 persoon echt als uw klant, omdat meeste klanten ook een andere winkel willen bezoeken of producten en prijzen vergelijken. Meeste van deze klanten komen niet meer terug. Het aantal bezoekers aanzetten tot een koop noemen we conversie. In dit voorbeeld heeft u een conversie van 10%. In werkelijkheid is dit een zeer hoge percentage, meestal ligt de conversie percentage bij meeste ondernemingen veel lager, ongeveer op 1% tot 2%.
Een bestaande klant zal altijd terug keren, mits uw klant tevreden is met uw service en/of producten. Uw bestaande klant zal uw onderneming ook aanraden bij anderen. Uw bestaande klant zal zijn familie en vrienden kring aanzetten om bij u langs te gaan. Een bestaande klant kan nog 3 andere klanten bezorgen, waardoor uw conversie percentage verhoogd wordt.

Nu is de vraag hoe je interactie creëert tussen jou en je klanten of tussen je klanten onderling. Klanten kunnen immers ook andere bezoekers omzetten tot klanten.

Een paar voorbeelden van interactie:
– U kunt een mailing list aan maken. Uw nieuwe of bestaande klanten kunnen zich aanmelden voor de nieuwsletter. Via deze nieuwsletter systeem kunt u kortingen of acties of nieuws versturen naar uw klanten database. Als u een klanten database heeft van 1,000 klanten en u stuurt 1 nieuwsbrief met een actie waarbij een product 25% korting heeft. Dan kan het zo zijn dat u een conversie van 2% binnen haalt. Dat betekent dat u 20 klanten heeft die overgaan tot de koop van uw product.
– U verkoopt verschillende producten en een bezoeker komt terecht op uw website. Uw bezoeker vind een hele leuke product waarin die eigenlijk niet geïnteresseerd is, maar de bezoeker kent wel een vriend die geïnteresseerd is of de bezoeker vind het product leuk en wilt deze delen met vrienden. Met een paar social media buttons onder uw producten, kunt u een optie aan uw bezoeker bieden, zodat de bezoeker de product kan delen op zijn of haar social media. Toevallig is deze bezoeker niet geïnteresseerd in het product, maar misschien heeft de bezoeker een vrienden kring van 1000 mensen. Een conversie van 2% is toch weer een verkoop van 20 producten.
– Een bezoeker koopt een product en laat een beoordeling achter voor een andere bezoeker. De nieuwe bezoeker wordt door de beoordeling sneller geconverteerd tot een klant.
Wij bieden deze functionaliteiten meestal gratis aan onze klanten.

Zoals u ziet is interactie heel belangrijk. Een Statisch website die mensen informeert over uw diensten of producten is niet voldoende. Betrokkenheid en interactie is heel belangrijk.

Wij denken met u mee en adviseren u waar het nodig is, want uw winst is ons winst.

MoraviaMedia aanmeld formulier


Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur excepteur sint occaecat cupidatat non

MoraviaMediaAanmeld formulier