Snel Contact
+31 650 828 994

SEO Optimalisatie

Search Engine Optimalisation – Zoekmachine optimalisatie

Alle zoekmachines hebben robots of crawlers die op verzoek naar uw website gaan en alle teksten lezen en indexeren. De SEO onderdeel wordt door heel veel mensen onderschat of er wordt niet genoeg aandacht aan besteed. Meeste mensen denken dat een website maken en op de Internet plaatsen voldoende is. Dat is dus niet zo.
Bezoekers kunnen uw website alleen vinden om naar uw webadres te zoeken. Alleen dan komt u hoog in de zoekmachines, omdat uw domeinnaam uniek is en omdat u de enige bent met deze domeinnaam.

Een klein voorbeeld:
U heeft een kapsalon in Amsterdam West. In uw kapsalon knipt u, verft u en maakt u ook mensen op voor trouwerijen. Uw webadres is als volgt: www.DeGoudenLok.nl
Bezoekers die bij zoekmachines De Gouden Lok intypen kunnen u in meeste gevallen wel vinden, maar hoe zit het met mensen die zoeken naar kapsalon “Amsterdam West” of bezoekers die zoeken naar “knippen en verven” of “Bruid opmaken”?

Nog een klein voorbeeld dat fout is:
Er zijn webdesigners die websites maken via de programma Flash. Deze websites zien er heel mooi uit, omdat er met heel veel foto’s wordt gewerkt en de teksten worden erop geplakt. Een robot of een crawler die langskomt kan de foto’s niet indexeren, omdat de robot of crawler alleen kan lezen. Daarom indexeren de robots en crawlers alleen uw webadres of 1 van uw pagina’s. U wordt alleen gevonden als een bezoeker specifiek naar uw website zoekt en niet omdat de bezoeker zoekt naar uw branche soort in zijn of haar buurt.
Heb je een bestaande website, dan kan je deze op de volgende manier testen. Probeer teksten op uw website te selecteren. Als dat niet lukt, dan is uw site hoogstwaarschijnlijk in Flash gemaakt. Probeer zo snel mogelijk van uw flash website af te komen. Elke dag dat u op Flash draait, verliest u meer en meer bezoekers.

U begrijpt nu waarom SEO Optimalisatie zo belangrijk is voor een succesvolle website. Zonder SEO optimalisatie loopt u heel veel bezoekers mis. Met SEO Optimalisatie, vertellen wij de robots en de crawlers die langskomen, wat het meest relevant is voor uw onderneming. Al deze mogelijke zoekwoorden worden door de zoekmachines geïndexeerd. Wanneer een bezoeker de specifieke woorden intypt, dan laat de zoekmachine de meest relevante sites tot de minst relevante sites zien.

Al onze websites worden standaard en gratis SEO geoptimaliseerd opgeleverd.

Uw website wordt op meer dan 100 onderdelen getest en geoptimaliseerd, waaronder Techniek, Webhosting, Websitestructuur, Indexeerbaarheid, Meta, Vormgeving, Tekstcomponenten en Populariteit.

Wij delen graag onze kennis met uw onderneming.

MoraviaMedia aanmeld formulier


Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur excepteur sint occaecat cupidatat non

MoraviaMediaAanmeld formulier