Snel Contact
+31 650 828 994

Internet Marketing

Slimme Campagne voering voor het promoten van uw Site

Na het lanceren van uw website kunnen wij ook campagnes voor u voeren om uw website, onderneming of merk te promoten. Slim campagne voeren is heel belangrijk om de kosten zo laag mogelijk te houden.

Hoe wij dat doen is als volgt. U heeft ook wel gemerkt, dat wanneer u naar een onderwerp zoekt in de zoekmachines, dat u verschillende resultaten krijgt.
Resultaat 1 zijn de Organische resultaten. Organische resultaten zijn de resultaten die het meest relevant is voor uw zoekopdracht. De resultaten worden van het meest relevant tot het minst relevant weergegeven. De websites die aan de top worden weergegeven zijn zo SEO geoptimaliseerd dat zij helemaal boven aan worden geplaatst, maar wel na de advertenties.

Resultaat 2 zijn de Advertenties. Wie het hoogst bied voor bepaalde woorden of woorden combinatie, die worden bovenaan de zoekresultaten geplaatst.

Een klein voorbeeld van slim campagne. Zoals u al heeft gelezen, worden de adverteerders die het hoogst bieden voor een zoekwoord helemaal bovenaan de zoekresultaten weergegeven. Met slim campagne kunnen we kosten effectief voor u adverteren om toch boven aan de zoekresultaten te komen voor weinig geld. Dat doen we door de beste zoekwoorden voor u uit te kiezen.

Denk aan de woorden combinatie “Goedkoop Hypotheek”. Er wordt maandelijks 5.000.000 keer naar “Goedkoop Hypotheek”gezocht. Deze woorden combinatie is zeer concurrerend. Er zijn hypotheek verstrekkers die zelfs 15 euro per klik bieden om helemaal boven aan de zoekresultaten te komen. Stel dat u 15 euro zou bieden en elke dag 10 klikken zou krijgen, dan kan dit maandelijks behoorlijk oplopen.
Met slimme marketing strategieën zoeken wij naar de beste en minst concurrerende woorden combinatie. Denk hierbij aan “Voordelig Hypotheek”. Maandelijks wordt hiernaar 500.000 keer gezocht. Meeste adverteerders bieden hier niet op, dus u kunt al bieden voor deze woorden combinatie met kleine bedragen als 0,25 euro of 0,75 euro.
Bij de woorden combinatie “Goedkoop Hypotheek” zult u door de hoge concurrentie te veel geld uitgeven en ongeveer 1% van de bezoekers binnen halen. Dat is dan ongeveer 50.000 bezoekers. Met de woorden combinatie “Voordelig Hypotheek” haalt u misschien 10% aan bezoekers, dat is dan ook 50.000 bezoekers.
De behaalde resultaat zijn ongeveer hetzelfde. U zult bijna evenveel bezoekers krijgen voor minder kosten.
Wat hierboven is beschreven is puur ter indicatie en als voorbeeld. Werkelijk is het proces veel ingewikkelder en tijdrovender dan het lijkt.

Al onze websites worden standaard SEO geoptimaliseerd afgeleverd om organisch gevonden te worden. Als u wilt kunnen wij ook campagnes voor u starten om bovenaan zoek opdrachten te staan. Dit kan voor beginnende ondernemers essentieel zijn. Want u moet gezien en gevonden worden door bezoekers. Na een tijdje kunt u met de campagnes stoppen, omdat u genoeg organische bezoekers krijgt.

Laat de promotiewerk aan professionals over en zie de bezoekers aantal stijgen.

MoraviaMedia aanmeld formulier


Duis aute irure dolor in reprehenderit in voluptate velit esse cillum dolore eu fugiat nulla pariatur excepteur sint occaecat cupidatat non

MoraviaMediaAanmeld formulier